Vihanhallintatuotteet

Rauhallistamo tarjoaa erilaisia tuotteita, joiden avulla voit oppia antamaan jäähyväiset vihalle elämässäsi. Mikä vaihtoehto olisi sinulle sopivin? 

E-kirjassa on kuvattu tarvekeskeinen ajattelutapa, jonka avulla kuka tahansa voi astua ulos suuttumuksesta, vihasta ja riidosta ja alkaa elää hyvää elämää. E-kirja sisältää myös koko joukon käytännön esimerkkejä jokapäiväisistä tilanteista ja ohjeet miten voidaan rauhallistua näissä arjen haasteissa. 

Olet ehkä parisuhteessa ja sinua hämmentää, miten tuo toinen henkilö toimii niin kuin toimii ja miten on mahdollista, että ärsyynnyt siitä mitä hän tekee tai sanoo. Tunnetko olevasi nopeasti kiihtyvä kuumakalle? Ehkä suutut työpaikalla tai liikenteessä. Haluaisitko ymmärtää miksi nuo asiat sinua suututtavat sinua? Tarjoamme ulospääsymahdollisuuden tuosta dilemmasta, josta monelle syntyy elämänpituinen ongelma.

Vihanhallinnan pika-apu on hyvä alku vihan eri asteiden ymmärrykselle ja siten niistä eroon pääsemiselle.

Pikakurssi voidaan suorittaa Skypen tai GSM-puhelun kautta ja on kestoltaan maksimissaan puoli tuntia. Kieli valintasi mukaan – joko suomi, englanti tai ruotsi.

Introluento pidetään jokaisen kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 17:30 alkaen Rauhallistamon toimistossa. Sen tarkoitus on näyttää, miten vihanhallintavalmennus toimii. Luento kestää noin 1,5 tuntia ja sen tarkoitus on tarjota kaikille halukkaille mahdollisuus tulla itse vakuuttumaan siitä, miksi Rauhallistamossa käyttämämme vihanhallinnan menetelmä toimii ja on yhtä tehokas ja nopea kuin väitämme sen olevan. toivomme, että otat mukaasi yhden tai pari esimerkkiä tilanteista, joissa olet suuttunut, kiukustunut, raivostunut tai pahoittanut mielesi tai loukkaantunut siitä, mitä joku toinen sanoi tai teki. 

Vihanhallintavalmennus yhdelle henkilölle. Yksi kolmen tunnin pituinen tapaaminen. Tuotteeseen kuuluu runsas valikoima lukumateriaalia ja äänitiedosto valmennuksesta. Sinun on tärkeä sisäistää uusi tarvekeskeinen ajattelutapa itseesi heti valmennuksen jälkeen. Sisäistäminen tapahtuu äänitiedostostoa kuunnellen ja oheislukumateriaalia lukemalla ja harjoitelemalla käytäännössä. Voit kysyä valmennuksen jälkeen kaikista epäselvistä asioista ja vastaamme sähköpostitse: info@vihanhallinta.fi.

Pariskunta oppii yhdessä uuden tarvekeskeisen ajattelun paljon nopeammin kuin yksin. Oma puoliso on paras mahdollinen tukihenkilö toinen toisileen. Tukihenkilö on tärkeä alussa kun koko uusi ajattelutapa on vieras. Yleensä on niin, että puolisoista toinen suuttuu paljon herkemmin kuin toinen. Aina on kuitenkin suositeltavaa, että pariskunta tulee yhdessä valmennukseen, koska yhdessä tekeminen nopeuttaa merkittävällä tavalla siirtymistä uuteen ajatteluun kun kumpikin on halukas auttamaan toista pysymään poissa siitä ajattelusta, joka on aina johtanut suuttumisiin. Valmennukseen sisältyy myös äänitiedosto valmennuksesta, oheislukumateriaali ja oikeus kysyä lisäselvennystä valmentajalta mihin tahansa asiaan, joka tuntuu epäselvältä Kysy sähköpostitse.

Perustason etävalmennuspaketti on tuote, jonka avulla voit opiskella vihanhallintaa oman kotisi rauhassa omaan tahtiin ja siten aloittaa matkan rauhallisempaan ja levollisempaan elämään. Paketti sisältää oppimateriaalia sekä teksti- että videomuodossa. Kuuntelet koulutusvideoita ja täydennät oppimaasi lukemalla pakettiin kuuluvia materiaaleja. Huomaa, että perustason pakettiin ei sisälly laajan etävalmennuspaketin Skype-istuntoa. Voit kuitenkin ostaa sellaisen halutessasi erikseen, sillä se löytyy myös kaupastamme.

Laaja etävalmennuspaketti on tuote, jonka avulla voit opiskella vihanhallintaa oman kotisi rauhassa omaan tahtiin ja siten aloittaa matkan rauhallisempaan ja levollisempaan elämään. Kurssi sisältää laajan oppimateriaalin (lukumateriaalia, videoita ja henkilökohtaista ohjausta). Pakettiin kuuluu myös tunnin mittainen Skype-istunto Larsin kanssa. 

Skype-istunto Larsin kanssa. Etäistunto on mahdollista kenelle tahansa, jolla on tietokone ja verkkoyhteys. Kieli voi olla suomen lisäksi ruotsi tai englanti. Mikäli olet ostanut laajan etävälmennuskurssipaketin, sisältyy yhden tunnin Skype-istunto sisältyy siihen.

Vihanhallintaryhmä eli rakentavan vuorovaikutuksen opintoryhmä tukee ajattelun muutoksessa ja ajattelutavan sisäistämisessä. Ryhmä on jatkuva, joten siihen voi liittyä milloin vain vihanhallintakoulutuksen käytyään. Ryhmä on osittain vertaistukiryhmä ja osittain opintoryhmä. Opit uusia valmiuksia kuten empaattista kuulemista, arvostelun muuttamista pyynnöiksi, kiitollisuuden arvaamatonta voimaa. Opit soveltamaan tarvekeskeistä ajattelua. Sanalla sanoen, alat muuttaa tarvekeskeistä ajattelua käytäntöön ja saat valmiuksia rauhallisempaan ja riidattomaan elämään. Edellytyksenä osallistumiselle on se, että olet käynyt vihanhallintavalmennuksessa.