Vihanhallinta

Nosta elämänlaatusi uudelle tasolle ja jätä taaksesi suuttumiset, riidat, vihoittelut, ja mykkäkoulun.

 

TIESITKÖ, ETTÄ MUSTASUKKAISUUS, RIITELY JA MUUT ELÄMÄÄSI HÄIRITSEVÄT KÄYTTÄYTYMISMALLIT EIVÄT OLE HALLITSEMATTOMIA TOIMINTATAPOJA, VAAN OLET OPPINUT NE JOSTAIN? LOHDULLISTA ON, ETTÄ NÄISTÄ TAVOISTA VOI OPPIA PÄÄSEMÄÄN EROON.

 

Sinäkin voit siis oppia elämään levollisesti ja sovussa kaikkien kanssa. Vihanhallintakoulutuksen jälkeen voit jo muutamassa päivässä kokea suuren muutoksen itsessäsi. Matkasi kohti rauhaa ja sopuisaa elämää on silloin alkanut.

Koulutuksessa käyneiden henkilöiden antamia kommentteja:

  • ”Sun avulla olen saanut tasapainoisemman ja onnellisemman elämän kuin olisin voinut koskaan edes kuvitella:” (Nainen 22v)
  • ”Tämä on ollut aivan uskomatonta! Ennen saatoin hermostua päivittäin monta kertaa pikkuasioista.” (Nainen 24 v)
  • ”Soitan vain kertoakseni kuinka kiitollisia ollaan puolisoni kanssa sinun avustasi! Kaikki suuttumukset ja riidat ovat jääneet koulutuksesi jälkeen pois ja elämänlaatumme on parantunut valtavasti:” (Pariskunta 48v)
  • ”Minun elämäni on muuttunut valtavasti. Siinä missä ennen suutuin joka päivä monta kertaa ja peruskiukku oli koko ajan läsnä, on nyt rauha ja vain joskus harvoin puolisoni sanoo jotain, joka ärsyttää minua.” (Nainen 32 v)
  • Olen suorastaan hämmästynyt tämän uuden toimintatavan yksinkertaisuudesta ja tehokkuudesta. Kuten olen joillekin sanonut: ”terapeuteilla voi heittää vesilintua”, koska he toimivat tavallaan laastareina, kun haava on jo tullut. Tämä ajattelu estää haavojen syntymisen. Suorastaan nerokasta. Ihme, ettei tällaista ajattelumallia ole kehitetty aikoja sitten.” (Keski-ikäinen pariskunta joka oli jo kokeillut monia eri terapioita)
  • ”Olen äärimmäisen kiitollinen että olen löytänyt tieni luoksesi yhdessä puolisoni kanssa. Meidän suhde on ollut koetuksella niin monta kertaa ja sinun avun ja tuen avulla on menty eteenpäin.” (Nainen 38 v puhuu parisuhteestaan)

Tilaa ilmainen kuukausikirje ja saat lahjaksi oppaan vihan olemuksesta.


Ystävällisin terveisin

Lars E Granskog
Rauhallistaja, opas rauhaan, iloon ja levollisuuteen
040 568 98 24
[email protected]
www.vihanhallinta.fi
www.parisuhdekuntoon.fi
www.riita.fi
www.rauhallistamo.fi