Tapahtumat

Vakiotapahtuma, joka toistuu jokaisen kuukauden ensimmäisenä torstaina:

Johdantoluento Rauhallistamon vihanhallintavalmennuksiin

Luento pidetään Rauhallistamon toimistolla: Wallininkuja 4, 00530 HKI (Kallio)
Luentoaika: klo 17:30 – 19:00, mukaan mahtuu noin 10 henkilöä
Vuoden 2018 ensimmäinen tilaisuus poikkeuksellisesti torstaina 11.1., muutoin jokaisen kuukauden ensimmäisenä torstaina eli: 1.2., 1.3., 5.4., 3.5., 7.6.
Saat luennon avulla ymmärryksen miksi on mahdollista saada viha ja riidat loppumaan erittäin nopeasti vihanhallintavalmennuksen avulla. Tilaisuus on kokemuksellinen ja opit ymmärtämään miksi uuden ajattelun oppimisen avulla todella voit astua rauhaan ja levollisuuteen itsesi kanssa ja parisuhteessasi.

Hinta: 15 € kesto noin 1,5 tuntia + kysymyksiä ja vastauksia luennon lopussa.

 

Vihanhallintaryhmä (tai Rakentavan vuorovaikutuksen opintoryhmä)

Jos haluat todella vakiinnuttaa uuden tarvekeskeisen ajattelun itseesi, voit tulla mukaan rakentavan vuorovaikutuksen opintoryhmään. Ryhmä on jatkuva, joten siihen voi liittyä milloin vain vihanhallintakoulutuksen käytyään. Ryhmä on osittain vertaistukiryhmä ja osittain opintoryhmä. Opit uusia valmiuksia kuten empaattista kuulemista, arvostelun muuttamista pyynnöiksi, kiitollisuuden arvaamatonta voimaa, jne. Opit soveltamaan tarvekeskeistä ajattelua. Sanalla sanoen, alat muuttaa tarvekeskeistä ajattelua käytäntöön ja saat valmiuksia rauhallisempaan ja riidattomaan elämään. Edellytyksenä osallistumiselle on se, että olet käynyt vihanhallintavalmennuksessa. Voit ilmoittautua, vaikka et ole vielä käynyt peruskoulutuksessa. 

Lue lisää täältä.

Ryhmän istunnot yleensä torstaisin alkaen klo 17:30 Rauhallistamon toimistolla (Wallininkuja 4). Tulevat istunnot: 18.1., 22.2., 22.3., 19.4., 17.5., 14.6.