Rakentavan vuorovaikutuksen opintoryhmä

Vihanhallintaryhmät ovat uudistuneet. Jatkossa ryhmään liittymistä on helpotettu tekemällä ryhmästä jatkuva, johon voi osallistua milloin vain. Ostat vain yhden istunnon lipun kerrallaan. Voit tietenkin ostaa vaikka 10 istuntoa kerralla. Jos ostat useamman istunnon, muista aina ottaa maksukuitti mukaasi jokaiseen ryhmän istuntoon. Näet aina vihanhallinta.fi -sivustolta välilehdeltä TAPAHTUMAT, milloin seuraava istunto on. Voit lopettaa ryhmässä käymisen koska haluat eikä sinun tarvitse sitoutua tiettyyn määrään istuntoja.

Ryhmässä opit käsittelemään niin omaa kuin muidenkin ärsyyntymistä, suuttumista, vihastumista ja jopa raivoa. Opit tärkeitä valmiuksia, joilla voit rauhoittaa toisen henkilön, katkaista orastavan riidan alkutekijöihinsä, tekemään pyyntöjä, jotka eivät kuulosta vaatimuksilta, jne. Ryhmässä opimme myös toisiltamme kuinka saavutamme mielenrauhaa ja levollisuutta, jota me kaikki kaipaamme.

HUOM: Ryhmässä sovelletaan tarvekeskeistä ajattelua, Rauhallistamon keskeistä metodia. Tullaksesi siis ryhmään, sinun tulee opiskella vihanhallintaa käymällä ensin jokin Rauhallistamon valmennus, sillä ryhmässä tuetaan jo opiskellun metodin sisäistämistä ja soveltamista. Valmennus, jossa tarvekeskeinen ajattelu käydään syvällisesti läpi on siis edellytys, jotta ryhmä voi toimia funktionsa mukaan eikä olo ryhmässä olisi vieras.