Joululahjakampanja

Rauhallistamon joululahjakampanja esittelee uusia tuotteita, joilla voit lahjoittaa hyvää mieltä ja rauhaa läheisellesi.

Arvokkain joululahja -kiitoskertomus

Kiitollisuuden ja arvostuksen ilmaiseminen voi olla hankalaa, melkein kuin jokin olisi tukkeena sen osoittamisen edessä. Se on kuitenkin tärkeintä, mitä voimme antaa. Arvoisa lukijani, tässä on arvokkain ja epätyypillisin lahja, jonka voit antaa läheisillesi ja rakkaillesi tänä jouluna tai uuden vuoden kunniaksi. Tätä lahjaa ei mitata rahassa. Sen eteen on nähtävä hieman vaivaa. Se koskettaa lahjan saajaa syvästi ja voimaannuttaa häntä ehkäpä lopuksi ikää. Tämä on parisuhteelle ja samoin ystävyyssuhteille erittäin vomaannuttavaa. Se lujittaa suhdetta ja tuo valtavasti iloa kummallekin henkilölle.

Osta tai tee vastaanottajalle kaunis joulukortti, kaksinkertainen, taitettu. Sen sisäsivuilla on tyhjää tilaa, jonka täytät kiitollisuuskertomuksellasi, tai kenties tulostat kirjoituksen ja taitat sen kortin väliin.

Kiitollisuuslahja on omiaan jouluna, mutta se sopii tietty myös syntymäpäivänä, hääpäivänä, vuosipäivänä tai muuna merkkipäivänä. Lahjasta muodostuu saajalleen aarre, jota lukiessaan hän kerta toisensa jälkeen saa vahvistuksen siitä, miten paljon hyvää hän tuo maailmaan. Näin välillenne muodostuu syvä ystävyys ja side, joka ei helposti katkea.

Paketteja on kaksi:

 

Kiitoskertomuksen kirjoituskaava

Tämä paketti antaa sinulle kaavan ja sisältää kaiken tiedon, mitä tarvitset, jotta voit kirjoittaa omille läheisille ihmisille koskettavia kiitollisuustarinoita omasta elämästäsi. Kysymys on siis siitä, että tulet herkemmin tietoiseksi niistä kaikista tavoista, joilla sinun läheiset ihmiset rikastuttavat sinun elämääsi ja opit kirjoittamaan niistä kiitollisuustarinan, jossa teet toisen tietoiseksi siitä miten paljon hyvää hän tuo sinun elämääsi. Ohjeissa havainnollistetaan, miten kiitollisuustarina kirjoitetaan. 

Vastaanotat paketin sähköisesti välittömästi sen ostettuasi. Se sisältää viisi tiedostoa, joiden avulla opit kiitollisuuden kaavan, joka on havainnollistettu esimerkin avulla. Opit rakentamaan oman, yksityiskohtaisen ja merkityksellisen viestin läheisellesi. Löydät myös materiaalia tarpeiden tärkeyden ymmärtämiseen ja ’päiväkirjan’, joka antaa mallin ja viitekehyksen ilmaisullesi ja jonka käyttämistä voit jatkaa tulevaisuudessa kun haluat antaa lahjan uudelleen. Saat samalla myös Rauhallistamon e-kirjan, joka voi auttaa jokapäiväisen elämän kommunikoinnissa ja haasteissa.

Henkilökohtainen kirjoitusapu

Kirjoittaminen ei oikein ole oma juttusi eikä tahdo luistaa, ei hätää.  Voit sen sijaan tilata henkilökohtaisen kirjoituspohjan. Antamalla perustiedot siitä, mistä asioista haluat kiittää lahjan saajaa ja mitä asioita tai tuntemuksia haluat viestiä, autan hahmottelemalla ehdotukseni, jota voit muunnella mieleiseksesi. Saat tarkat ohjeet paketin tilattuasi. Kiitollisuudenaiheet voivat olla elämän tärkeimpiä tapahtumia mutta myös niin arkipäiväisiä kuin haluat, sillä arkipäivien toimivuushan on kaiken perusta. Voit aina pyytää myös lisäapua ensimmäisen luonnoksen jälkeen.